Oppo RX17 Pro: nieuwe smartphone met kleurrijk design komt naar Nederland

Oppo, het zusterbedrijf van OnePlus, heeft zojuist bekend gemaakt dat de Oppo RX17 Pro naar Nederland komt. De nieuwe smartphone van het bedrijf werd eerder al aangekondigd, maar nu is er meer bekend over de releasedatum voor de Europese en ook Nederlandse markt.

Oppo RX17 Pro naar Nederland

Oppo is een naam die nog niet bij iedereen bekend zal zijn. Toch wil het bedrijf steeds verder aan de weg timmeren in ons land. Na de Oppo Find X, twee mid-end toestellen en de RX17 Neo waarover we van de week schreven, is het nu tijd voor de Oppo RX17 Pro. Deze telefoon werd eerder onder de naam Oppo R17 Pro aangekondigd in andere regio’s. De smartphone die geplaatst wordt in het hogere mid-end segment is van alle gemakken voorzien en komt in een kleurrijk jasje. Nederland behoort tot een van de gelukkige landen waar Oppo extra aandacht aan heeft geschonken.

Oppo R17 Pro

De Oppo RX17 Pro is een high-end toestel welke voorzien is van een 6,4 inch AMOLED display met Full-HD+ beeldresolutie. De telefoon heeft een druppel-notch aan de bovenzijde en heeft een vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm. Aan boord van de telefoon is een Snapdragon 710 processor, 6/8GB RAM en 128GB opslagruimte.

Voor het maken van foto’s is er een triple-camera; een 20 megapixel en 12 megapixel sensor. De derde camera is een speciale sensor, bedoeld voor het vastleggen van diepte en 3D. Aan de voorzijde levert Oppo een 25 megapixel camera voor het maken van goede selfies. De smartphone wordt geleverd met Android 8.1 Oreo, met de eigen ColorOS interface van Oppo zelf. Het toestel heeft veel weg van de OnePlus 6T, hoewel dat toestel echt gericht is op het high-end segment.

Oppo RX17 pro

De Oppo RX17 Pro is verder voorzien van 2.4 en 5GHz WiFi, NFC en dual-sim ondersteuning. Tevens kan het geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart, maar moet een 3,5 millimeter aansluiting gemist worden. De accucapaciteit van de RX17 Pro bedraagt 3700 mAh. De accu bestaat uit twee delen; twee van 1850 mAh. Dit zorgt ervoor dat het toestel nog sneller opgeladen kan worden.

Verkrijgbaarheid

Oppo brengt de Oppo RX17 Pro medio november uit voor een prijs van 599 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel