Oppo Find X met uitschuifbare camera en strak design nu te koop in Nederland

Oppo heeft haar high-end smartphone uitgebracht in Nederland. Het toestel waar het om gaat is de Oppo Find X, voorzien van een strak design en uitschuifbare camera. De smartphone is vanaf nu verkrijgbaar in ons land, we zetten de details op een rij.

Oppo Find X in Nederland

De Chinese fabrikant Oppo heeft verder voet op Nederlandse bodem gezet. Eerder werden al twee andere toestellen uitgebracht in ons land, en nu is de Oppo Find X aan de beurt. De smartphone werd eind juni aangekondigd en heeft een flinke adviesprijs van 999 euro. Het meest opvallend aan de telefoon is de uitschuifbare camera die in een fractie van een seconde uit het toestel geschoven kan worden.

Oppo Find X

De Oppo Find X heeft een glazen behuizing, 6,42 inch Full-HD+ AMOLED beeldscherm en is er gezichtsherkenning. De telefoon is niet voorzien van een vingerafdrukscanner. Aan boord is 256GB opslagruimte en 8GB RAM-geheugen. Oppo heeft de Find X uitgerust met een Snapdragon 845 processor, 3730 mAh accu en 16MP + 20MP dual-camera. Aan de voorzijde is er een 25 megapixel front-camera geplaatst. Over Android 8.1 Oreo ligt de ColorOS interface.

Je kunt de smartphone zoals gezegd vanaf vandaag aanschaffen voor 999 euro, of in combinatie met een abonnement. De telefoon is verkrijgbaar bij Mobiel, Belsimpel en MediaMarkt. Alle details en prijzen vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel