Pocophone F1 nu in Nederland te koop: alle details en prijzen

Xiaomi heeft met het dochtermerk Poco voet op Nederlandse bodem gezet. De uitgebreide en erg gunstig geprijsde Pocophone F1 is vanaf nu te koop in Nederland, zo blijkt uit de database van DroidApp. We zetten de details op een rij.

Pocophone F1 in Nederland

Je wilt een nieuwe smartphone met uitgebreide mogelijkheden en een gunstig prijskaartje. Herkenbaar? Misschien is dan de Pocophone F1 iets voor je. Het toestel wordt gemaakt door Xiaomi en uitgebracht onder de naam van het submerk; Poco. We komen verschillende aspecten tegen van Xiaomi, waaronder de MIUI skin die over Android Oreo ligt. In het vierde kwartaal moet de Pie-update al beschikbaar zijn voor de telefoon.

Poco Pocophone F1

De Pocophone F1 heeft een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met een notch aan de bovenzijde. De telefoon draait op een snelle Snapdragon 845 octa-core processor, maar liefst 6GB RAM en 64GB of 128GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh. Aan de achterzijde is een 20MP + 5MP dual-camera, aan de voorzijde een 20 megapixel front-camera. Helaas mist het toestel wel NFC.

Goed nieuws is dat de Pocophone F1 nu in Nederland te koop is. De smartphone heeft een officiële prijs van 369 euro voor de 128GB versie en 329 euro voor de 64GB-versie, al verkoopt Xiaomi het toestel nog niet in Nederland. Wel kun je het toestel bij onderstaande winkels aanschaffen. Je betaalt dan minder dan 400 euro en dat is alsnog een nette prijs. Je garantie loopt uiteraard ook via de verkopende partij. Eerder bespraken we ook de Honor Play, ook een interessant toestel met een scherp prijskaartje.

Je kunt de telefoon direct bestellen bij:

Alle actuele prijzen en details vind je via onderstaande button op de Pocophone F1 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel