Oppo brengt RX17 Pro en RX17 Neo uit in Nederland: alle details

Het Chinese merk Oppo heeft twee nieuwe smartphones uitgebracht in ons land. De smartphones die vanaf nu verkrijgbaar zijn in Nederland zijn de Oppo RX17 Neo en RX17 Pro. Beide toestellen kennen een stijlvol design en een aantal bijzondere features. We zetten de details op een rij.

Oppo RX17 Neo en Pro in ons land

Het smartphone-aanbod in Nederland is met dank aan Oppo verder uitgebreid. Oppo, het zusterbedrijf van OnePlus, heeft de Oppo RX17 Pro en RX17 Neo uitgebracht in Nederland. De twee toestellen werden vorige week aangekondigd en van de Neo was al bekend dat deze naar ons land zou komen. De twee devices zijn allebei nu verkrijgbaar, en we zetten de details kort voor je op een rij.

Oppo RX17 pro

RX17 Pro

De Oppo RX17 Pro is een stijlvolle smartphone met een druppel-notch aan de bovenkant van het 6,4 inch AMOLED-beeldscherm. Er is 6GB aan RAM-geheugen en 128GB opslagruimte wat je uit kunt breiden met een geheugenkaart. Daarbij heeft de telefoon een triple-camera; met een 20MP + 12MP sensor en diepte-sensor. Aan de voorzijde van de Oppo RX17 Pro zit een 25 megapixel front-camera. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 710 processor, samen met een 3700 mAh accu en Android 8.1 Oreo. Over de Android-skin zit de eigen ColorOS interface.

Oppo RX17 Neo

RX17 Neo

De goedkopere smartphone van Oppo, maar zeker niet minder stijlvol is de Oppo RX17 Neo. Deze smartphone draait ook op Android Oreo met de eigen ColorOS skin. De smartphone heeft een 6,41 inch OLED-beeldscherm en een vingerafdrukscanner in het scherm (net als de Pro). De Oppo RX17 Neo heeft een Snapdragon 660 processor meegekregen, samen met een 3600 mAh accu. Oppo voorziet de smartphone van een 16MP + 2MP dual-camera en 25MP front-camera. Opladen gaat via de Micro-USB poort. Verder is er 4GB RAM en 128GB (uitbreidbare) opslagruimte beschikbaar.

Kopen?

De Oppo RX17 Pro heeft een adviesprijs van 599 euro en is te koop bij Mobiel, MediaMarkt en Belsimpel.

Voor de Oppo RX17 Neo betaal je 349 euro en deze kun je aanschaffen bij Mobiel, MediaMarkt en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel