Oppo presenteert F11 Pro met pop-up camera en F11 met notch

Oppo heeft een tweetal nieuwe smartphones aangekondigd. Het zijn de Oppo F11 en F11 Pro. Eén toestel heeft een notch, de andere smartphone heeft een pop-up selfie-camera.

Oppo F11-serie

In India heeft Oppo twee interessante smartphones gepresenteerd. Het bedrijf is aangekomen bij de Oppo F11-serie. Deze serie bestaat uit twee devices met de namen Oppo F11 Pro en F11. Alle twee de telefoons hebben een 6,53 inch beeldscherm met een Full-HD+ resolutie.

Oppo F11 Pro

Aan de achterkant zit een dual-camera met 48MP sensor en 5MP sensor. Er zijn verschillende AI-functies waaronder een Ultra Night Mode. De smartphone is verder voorzien van een selfie-camera die 16 megapixel telt. Bij de F11 is deze geïntegreerd in een notch, bij de F11 Pro is deze te vinden aan de bovenzijde van het toestel; waar het uit het toestel kan schuiven.

De toestellen worden door Oppo voorzien van een 4000 mAh accu, MediaTek Helio P70 octa-core processor en 4/6GB aan werkgeheugen. Het interne geheugen van 64GB of 128GB is niet uitbreidbaar. Daarbij heeft de Chinese fabrikant gekozen voor een Micro-USB aansluiting, maar wel met fast charging. Met 80 minuten laden moet de accu weer vol zijn, zo belooft de fabrikant.

Vooralsnog zijn de smartphones voorlopig alleen in India verkrijgbaar. Voor de F11 begint de prijs omgerekend bij 250 euro, terwijl je voor de F11 Pro uit moet gaan van een bedrag van ongeveer 313 euro. Dit zijn bedragen zonder belastingen en dergelijke.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel