Definitief: aankondiging OnePlus 7-serie op 14 mei

Op 14 mei zal OnePlus haar nieuwe 7-serie presenteren. Naar verwachting bestaat deze reeks uit twee modellen; de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. De fabrikant zelf spreekt al over meerdere producten.

OnePlus 7 aankondiging op 14 mei

Er verschenen vorige week berichten over een officiële aankondiging van de OnePlus 7-serie op 14 mei. OnePlus hield hierover haar lippen stijf op elkaar, maar nu is het definitief bekend gemaakt. De Chinese fabrikant zal in Londen haar nieuwe 7-serie presenteren. Daarnaast wordt het event ook gehouden in New York, Bangalore (India) en in Beijing (China).

In de afgelopen tijd is er al aardig wat informatie naar buiten gekomen over wat we kunnen verwachten. De OnePlus 7 wordt deels vergelijkbaar met de OnePlus 6T, maar krijgt wel wat vernieuwingen. Deze telefoon krijgt een 6,2 inch scherm met notch; een Snapdragon 855 processor en 6GB aan werkgeheugen.

De Pro zou volgens de geruchten een pop-up camera krijgen voor de front-camera, Snapdragon 855 en 10GB RAM. Daarnaast krijgt de OnePlus 7 Pro ondersteuning voor 5G. Het is onduidelijk of de OnePlus 7 Pro in alle markten zal verschijnen, gezien lang niet overal het 5G-netwerk beschikbaar is.

Of deze berichten inderdaad kloppen, dat zullen we op 14 mei te horen krijgen. Om 17:00 uur Nederlandse tijd zal de aankondiging plaatsvinden, wat je ook via een livestream kunt volgen. DroidApp zal je uiteraard uitgebreid op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom de OnePlus 7-serie

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel