OnePlus deelt teaser van nieuwe OnePlus 7

Als de berichten kloppen, krijgen we op 14 mei de aankondiging van de OnePlus 7-serie. Nadat we eerder al meerdere berichten lang zagen komen, heeft OnePlus nu zelf van zich laten horen, en wel middels een teaser.

Teaser van OnePlus

OnePlus werkt aan de 7-serie van haar smartphone. In de afgelopen tijd hebben we veel beelden en details gezien en gehoord. De kans bestaat dat de Chinese fabrikant met twee smartphones zal komen; een OnePlus 7 en een OnePlus 7 Pro. Die laatste zou beschikken over een groter scherm en een pop-up camera die uit de bovenkant van de telefoon komt. De OnePlus 7 daarentegen zou een kleiner scherm dan de 6T krijgen en een druppel-notch.

Pete Lau, CEO van OnePlus heeft van zich laten horen over de nieuwe 7-serie. Het is een teaser met de tekst ‘Fast and Smooth’. Volgens Lau moet het nieuwe toestel nog meer ‘smooth’ zijn. Er gaan geruchten rond dat de Pro over een 90Hz beeldscherm gaat beschikken.

Je kunt de teaser hieronder bekijken. We zien duidelijk een oplichting van het toestel in de vorm van het cijfer zeven. Als de eerdere berichten juist zijn, dan horen we in mei meer over de smartphone. Dan wordt de smartphone aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel