‘OnePlus kondigt op 14 mei de nieuwe OnePlus 7 aan’

Als de laatste berichten kloppen, dan kunnen we over een maandje de nieuwe OnePlus 7 verwachten. De smartphone komt misschien ook samen met de OnePlus 7 Pro waarover we eerder berichten hebben langs zien komen.

OnePlus 7 op 14 mei

Leaker Ishan Agarwal maakt op Twitter melding van nieuws over de OnePlus 7. De smartphonefabrikant zou de nieuwe smartphone op 14 mei willen presenteren. Dit zien we terug op de gedeelde foto, waarbij ook de vermelding ‘Pro’ staat vermeld. Dit kan erop duiden dat OnePlus nog een model gaat presenteren; de OnePlus 7 Pro. De slogan bij het toestel is ‘Go Beyond Speed’.

OnePlus 7 14 mei

Als we kijken naar de eerdere berichten krijgt de OnePlus 7 een pop-up camera. Deze selfie-camera verschijnt vanaf de bovenkant van de smartphone. Eerder doken foto’s op waarbij we het systeem-scherm zagen. Daarin werd gesproken dat de OnePlus 7 Pro een Qualcomm 855 processor krijgt en een 6,67 inch beeldscherm. De triple-camera aan de achterzijde zou beschikken over een 48MP + 16MP + 8MP camera.

Er gaan berichten rond dat de OnePlus 7 Pro daarbij ondersteuning krijgt voor het 5G-netwerk. Of al deze berichten kloppen, krijgen we mogelijk op 14 mei te weten. DroidApp zal je op de hoogte houden zodra hierover meer te melden is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel