OnePlus 7 duidelijk te zien case-renders; OnePlus 7 Pro in live foto’s

Er zijn renders opgedoken waarbij we de OnePlus 7 nog eens beter te zien krijgen. Hoewel officiële berichten nog ontbreken, zou de OnePlus 7 over een pop-up camera beschikken. We zien de OnePlus 7 Pro in live foto’s.

OnePlus 7 in case-renders

Er zijn case-renders opgedoken van de vermoedelijke OnePlus 7. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de nieuwe high-end smartphone van het bedrijf gepresenteerd zal worden, maar er is wel weer nieuws over het toestel.

OnePlus 7 case render

OnePlus zou, net als dat we eerder zagen in renders, de OnePlus 7 voorzien van een pop-up selfie-camera. Deze schuift uit de bovenzijde van de smartphone als deze nodig is. Als we afgaan op de berichten zou deze links aan de bovenzijde geplaatst worden. Het is op dit moment onbekend of deze ook voor gezichtsherkenning gebruikt kan worden. De pop-up camera is een alternatief voor een punch-hole of notch.

De case-render laat nog meer zien.  Naar verluidt zou ‘de nieuwe 7’ ook uitgerust worden met een triple-camera. Deze drie lenzen bevinden zich in verticale opstelling. Eén van deze sensoren zou een 48 megapixel camera zijn van Sony. Eronder zit de LED-flitser.

OnePlus 7 case render

Er wordt verder nog gesproken over een Snapdragon 855 processor met minimaal 8GB aan RAM-geheugen en 256GB aan opslagruimte. De bron heeft het ook over een 6,41 inch AMOLED scherm en snellere optische vingerafdrukscanner in het scherm. De verwachting is dat de OnePlus 7, net als zijn voorganger, de OnePlus 6T, niet over een 3,5 millimeter aansluiting beschikt.

Live foto’s

We zien de vermoedelijke smartphone ook terug in live foto’s. Op het scherm lijken ook de specificaties duidelijk te worden. Als we afgaan op die bron, dan wordt duidelijk dat de smartphone ook als Pro-versie verschijnt, met een 6,67 inch display. Dit zou erop kunnen duiden dat er niet één maar twee modellen uitgebracht worden door de Chinese fabrikant.

OnePlus 7 Pro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel