Vivo V15 Pro gepresenteerd: is dit ook de OnePlus 7?

Het Chinese Vivo heeft haar nieuwe paradepaardje aangekondigd; de Vivo V15 Pro. Het is een smartphone met een uitschuifbare camera. Mogelijk zien we hier ook gelijk de OnePlus 7.

Vivo V15 Pro

Vivo en OnePlus behoren tot hetzelfde moederbedrijf. In het verleden zagen we al dat eerder aangekondigde Vivo-toestellen het design onthulde van OnePlus-smartphones die later werden gepresenteerd. Met deze Vivo V15 Pro is het goed mogelijk dat we hier dan ook de OnePlus 7 zien. Al kan natuurlijk nu voor een andere strategie gekozen worden. Overigens zullen enkele specificaties zoals de processor aangepast worden naar het high-end segment bij OnePlus.

Vivo V15 Pro

Het toestel van Vivo zal niet naar ons land komen, maar toch zijn de berichten niet minder interessant. De Vivo V15 Pro beschikt over een 6,39 inch Super AMOLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie. De vingerafdrukscanner zit in het scherm geïntegreerd. Er is een krachtige Snapdragon 675 octa-core processor met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Daarbij heeft het toestel een geheugenkaartslot om het geheugen uit te breiden.

Het meest opvallend aan de Vivo V15 Pro is de front-camera. Deze is namelijk niet aan de (randloze) voorkant te vinden, maar bovenop het toestel. Middels een motortje kan de front-camera uit de behuizing schuiven. Deze camera telt 32 megapixel. Aan de achterzijde zit een triple-camera met 48 megapixel lens, 5 megapixel diepte-sensor en 8 megapixel groothoek lens.

Er is verder een 3700 mAh accu aanwezig, een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset en (opvallend genoeg) een Micro-USB aansluiting. De Vivo V15 Pro zal dus niet letterlijk als OnePlus 7 zo verschijnen, maar het design geeft wel een mogelijk beeld van wat we van de nieuwe smartphone kunnen verwachten. De OnePlus 7 wordt over een paar maanden verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel