OnePlus 7 uitgelekt in renders: met pop-out camera

OnLeaks deelt doorgaans renders van smartphones die nog niet aangekondigd zijn. Op basis van de nu bekende informatie heeft de bron foto’s en een video gedeeld van de nieuwe OnePlus 7. De smartphone zou voorzien zijn van een pop-out camera; en niet van een slider, zoals eerder werd vermoed.

OnePlus 7 renders

De OnePlus 7 zal ergens in de komende maanden aangekondigd worden, zo is de verwachting. Leaker OnLeaks heeft een aantal renders gemaakt op basis van de bij hem bekende informatie. Uit die informatie blijkt dat OnePlus voor de ‘7’ zal kiezen voor een pop-out camera. Dit is een camera aan de bovenzijde van de smartphone die voor het gebruik uitschuift. Dit heeft als voordeel dat de voorkant geheel gevuld kan worden met scherm. De schermranden zijn dun en lijkt aan de zijkanten iets door te lopen.

Het scherm zou een grootte krijgen van circa 6,5 inch. De afmetingen zouden als volgt zijn; 162,6 x 76 x 8,8 millimeter en een dikte van 9,7 millimeter. Aan de linkerzijde van de smartphone zien we de volumetoetsen, rechts is ruimte voor de power-button en alert-slider. De OnePlus 7 krijgt verder een USB-C aansluiting en de speakergrille aan de onderzijde, en de 3,5 millimeter aansluiting blijft weg bij dit toestel. Achterop is de OnePlus 7 uitgerust met een triple-camera, al is op dit moment onbekend waar de derde sensor voor dient. Dit kan bijvoorbeeld voor het vastleggen van diepte zijn.

Waarschijnlijk krijgen we in mei meer te horen over de nieuwe OnePlus 7. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel