Nieuwe OnePlus 7-renders tonen geen pop-up camera maar druppel-notch

Opnieuw laat OnLeaks van zich horen. De ‘leaker’ laat beelden zien van de vermeende OnePlus 7. Al eerder zagen we beelden van het nieuwe toestel, maar deze laten een aantal aanpassingen zien. De kans dat we bij OnePlus twee smartphones krijgen te zien, wordt steeds groter.

OnePlus 7 renders

Gisteren schreven we dat het de verwachting is dat op 14 mei de nieuwe OnePlus 7 aangekondigd wordt. Of dit inderdaad het geval is, moet nog blijken, maar het nieuws over de smartphone neemt bijna met de dag toe. Opnieuw laat OnLeaks van zich horen. De leaker heeft nieuwe beelden vrijgegeven van hoe de OnePlus 7 er mogelijk uit komt te zien.

OnePlus 7

Opvallend is dat dit dezelfde persoon is als waar we eerder de renders van kregen te zien. Toen zagen we een pop-up camera voor de selfie-cam, maar die lijkt in de nieuwe renders weggelaten te zijn. De front-camera zal ‘gewoon’ in een druppel-notch gegoten worden.

De mogelijkheid bestaat dat de OnePlus 7 Pro op de planning staat, die wél een pop-up camera krijgt. Tevens zou de Pro over een triple-camera kunnen beschikken, terwijl het ‘standaard’ model een dual-camera krijgt. De berichten over dat OnePlus toch twee toestellen gaat presenteren, worden steeds sterker.

Met deze renders van de OnePlus 7 lijken de verschillen tussen de huidige OnePlus 6T en de OnePlus 7 vrij minimaal te zijn. Het scherm zou met 6,2 inch iets kleiner zijn dan van de 6T (die heeft een 6,41 inch display). Naar verwachting gaat het om een Full-HD+ beeldscherm met Snapdragon 855 en 6GB RAM. De Pro-versie zou verschijnen met minimaal 10GB aan werkgeheugen.

Zodra er meer nieuws is over de OnePlus 7-serie, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel