CEO OnePlus deelt sketches van imponerend display van OnePlus 7 Pro

OnePlus heeft meer losgelaten over de komst van de OnePlus 7 Pro. Het is de eerste keer dat we deze bevestiging krijgen. Ook zien we sketches van het nieuwe toestel.

OnePlus 7 Pro sketches

In de afgelopen tijd is er veel informatie verschenen over de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Inmiddels heeft CEO Pete Lau officieel informatie gedeeld over de OnePlus 7 Pro. Het is de eerste keer dat we meer informatie krijgen over de tweede variant die OnePlus in petto heeft.

OnePlus 7 Pro sketch

Lau heeft meer informatie gegeven over het beeldscherm van het toestel. Dit moet een doorbraak zijn; een OLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid. We zien daarvan enkele sketches hieronder.

Er zit wel een keerzijde aan deze innovatie. Dit nieuwe beeldscherm zou een prijs hebben, die drie keer hoger ligt dan wat je op andere OnePlus-apparaten tegenkomt. Tevens zou hij duurder zijn dan verschillende Android-smartphones. Hoeveel de OnePlus 7 Pro gaat kosten is niets bekend. Ook werd duidelijk dat de smartphone over 5G-ondersteuning zal beschikken.

We zagen eerder al dat OnePlus ook de ‘7’ komt. Als de geruchten over alles klopt, dan gaan we op 14 mei alles te horen krijgen over de smartphone-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel