‘OnePlus 7 Pro komt naar Europa voor 749 euro’ (nieuwe foto)

OnePlus komt op 14 mei met de introductie van twee nieuwe smartphones, zo is de verwachting. Nu komen we meer te weten over de prijs voor Europa van de Pro-versie, en zien we een nieuwe foto.

Wat gaat de OnePlus 7 Pro kosten?

Van de week werd definitief bevestigd dat de OnePlus 7 aankondiging op 14 mei plaats zal vinden. De Chinese fabrikant heeft hiervoor meerdere steden uitgekozen, waaronder Londen en New York. Als de berichten kloppen, dan kunnen we zowel een OnePlus 7 verwachten, als de OnePlus 7 Pro. Daarbij zou de Pro beschikken over een pop-up camera en ondersteuning voor 5G.

OnePlus 7 Pro case

We zien hierboven een nieuw opgedoken foto van het toestel. Naar verluidt zou het gaan om de OnePlus 7 Pro, gehuld in een case. Duidelijk is dat er aan de bovenzijde van het hoesje een opening is gelaten voor de pop-up camera; deze schuift uit wanneer je een selfie wilt maken. Aan de achterzijde zien we de (stoere) zwart-paarse kleur en een triple-camera in verticale opstelling.

Bronnen melden nu een prijskaartje voor de Pro-versie van OnePlus. De Europese prijs zou op 749 euro komen te liggen voor de OnePlus 7 Pro. Voor dit geld krijg je het model met 8GB RAM en 256GB opslagruimte. Er komt ook nog een (goedkopere) versie met 6GB RAM/128GB opslagruimte; al is een prijs daarvan nog niet bekend.

OnePlus zou de 7 Pro uit willen brengen in de kleuren grijs, blauw en ‘amandel’. Mogelijk is dit een lichtbruine tint. Naar verwachting komt er ook een kleur beschikbaar met het verloop van zwart-paars, zoals we deze ook zagen bij de OnePlus 6T.

Op 14 mei zullen we alles te horen krijgen van OnePlus. DroidApp zal je daarvan natuurlijk op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel