Sim-only aanbiedingen april: Simpel, T-Mobile, Hollandsnieuwe, Ben en meer

Opnieuw zijn er weer sim-only aanbiedingen. De eerste paar maanden voor de helft, veel korting op je abonnement of andere voordeeltjes. We zetten de aanbiedingen van april voor je op een rij.

Sim-only aanbiedingen april

Wanneer je telefoon nog goed is, of je koopt liever (later) een los toestel, dan is een sim-only abonnement vrijwel altijd voordeliger dan prepaid. Er zijn een hoop providers die hun aanbiedingen met sim-only hebben, en natuurlijk wil je niet teveel betalen. We zijn weer een aantal mooie aanbiedingen tegengekomen, die we voor je op een rijtje hebben gezet.

Simpel: Most Wanted

Simpel heeft de Most Wanted sim-only actie. Hiervoor krijg je voor een erg betaalbare prijs, veel internet en vaak ook veel bellen. Op dit moment is de actie geldig tot en met 30 april 2019. De beste aanbieding is wat ons betreft; 4GB, onbeperkt bellen en 500 sms’jes voor 10,00 euro per maand.

Dit is een contract voor twee jaar, met toegang tot 4G en het hoog beoordeelde netwerk van T-Mobile. De 4G-snelheid bedraagt download 75Mbps, upload 10Mbps. Dit is wat lager dan bij T-Mobile zelf, maar zal voor velen meer dan ruim voldoende zijn. De eenmalige aansluitkosten bedragen 20,00 euro.

Klik hier voor de: aanbieding van Simpel

T-Mobile

In de afgelopen tijd heeft het T-Mobile netwerk vele prijzen gewonnen voor het beste netwerk van Nederland. Tijdelijk geeft T-Mobile je extra voordeel op haar sim-only abonnementen. Interessant is dat wanneer er andere T-Mobile abonnementen op je adres zijn; zowel mobiel als T-Mobile Thuis je meer data krijgt en vele euro’s korting.

Interessant is de Unlimited bundel met 120 minuten bellen en dus onbeperkt internetten. Je betaalt hiervoor 27,50 euro per maand. Heb je voldoende aan minder, dan zijn er nog veel meer bundels te kiezen. Je betaalt eenmalig 25,00 euro aansluitkosten. Voordeel van T-Mobile is dat je na het verbruiken van je databundel tegen lagere snelheid kunt blijven internetten, zonder extra kosten.

Klik hier voor de: aanbieding van T-Mobile

Hollandsnieuwe: 3 maanden -50%

Hollandsnieuwe is een provider welke gebruik maakt van het (4G-) netwerk van Vodafone. Deze maand krijg je de eerste drie maanden met 50 procent korting. Dit geldt voor zowel sim-only als abonnementen met toestel. Bij Hollandsnieuwe gaat alles uit één bundel. Zie het als punten; een minuut, mb of sms kost een punt. Heb je 500 Mb/sms/min per maand, dan kun je de ene maand 200 minuten bellen en 300MB verstoken, of juist andersom. Dat maakt het abonnement flexibeler dan bij de rest, wat interessant is als je de ene maand veel meer belt dan de andere keer.

Interessant is de bundel met 3000 Mb/min/sms voor 9,00 euro per maand. De eerste drie maanden krijg je deze voor 4,50 euro per maand. Je kunt deze bundel ook met onbeperkt bellen en sms’en afsluiten voor 4,00 euro per maand meer. Je betaalt eenmalig 20,00 euro aansluitkosten.

Klik hier voor de: aanbieding van Hollandsnieuwe

Ben: meer MB, geen aansluitkosten

Telecomprovider Ben heeft alleen dit weekend nog aanbiedingen met meer data en zonder dat je aansluitkosten hoeft te betalen. Waar je normaal 2500MB krijgt, krijg je 3000, 4000 wordt 5000 en 5000 wordt 7000 MB. Hierdoor heb je 7GB internet met 100 belminuten en 4G voor 14,00 euro per maand.

Eventueel kun je de 4G-versneller erbij aanschaffen voor nog sneller internet. Dit weekend betaal je vanwege de aanbieding geen aansluitkosten.

Klik hier voor de: aanbieding van Ben

Lebara

Lebara heeft ook sim-only abonnementen die interessant geprijsd zijn. Een voordeel daarbij is dat je deze maandelijks kunt opzeggen, direct al. Dus zonder er eerst 1 of 2 jaar aan vast te hoeven zitten. Je belt via het KPN-netwerk.

Je hebt 5GB internet met onbeperkt bellen voor 10,00 euro per maand. Voor 7GB internet met onbeperkt bellen betaal je 15,00 euro per maand. Er zijn ook databundels met onbeperkt en 10GB. Tevens kun je een belbundel kiezen waarmee je internationaal (binnen de EU) onbeperkt kunt bellen. Handig voor internationale contacten. Je betaalt eenmalig 15,00 euro aansluitkosten.

Klik hier voor de: aanbieding van Lebara

Youfone

Heb je voldoende aan 50 minuten, dan kun je profiteren van de superdeals bij Youfone. Voor 10,00 euro per maand krijg je 10GB, 50 minuten/sms met 4G (via KPN-netwerk) voor 10,00 euro per maand. Je kunt ook kiezen uit andere bel- en internetbundels. Een mogelijkheid is om een dataplafond in te schakelen, zodat je niet kunt blijven door internetten als je bundel verbruikt is. Je betaalt eenmalig 14,00 euro aansluitkosten.

Klik hier voor de: aanbieding van Youfone

Nog niet helemaal er aan uit wat het beste bij je past, en wat voor jou het meest voordelig is? Met onze handige sim-only vergelijker kies je makkelijk het abonnement wat bij je past.

Lees ook

Reageer op dit artikel