Lebara komt tijdelijk met ‘onbeperkt’ internetten en bellen voor €20 per maand

Telecomprovider Lebara heeft de aanval geopend op providers als T-Mobile en Tele2. Ook Lebara biedt vanaf nu onbeperkte-abonnementen aan waarbij je voor een vast bedrag per maand oneindig kunt bellen en internetten. Wel zijn er een aantal dingen die je moet weten.

Lebara: onbeperkt abonnement

Lebara heeft een nieuwe abonnementsvorm aangekondigd, die gedurende de maand december afgesloten kan worden bij de provider. Voor 20 euro per maand kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Het gaat om een contract voor 24 maanden. De prijs ligt hiermee lager dan dat van T-Mobile en Tele2 die op respectievelijk 35 en 25 euro zitten per maand.

Met het abonnement van Lebara maak je gebruik van het 4G-netwerk van KPN. Wel is het goed om te weten dat er een Fair Use Policy gebruikt wordt. Binnen Nederland wordt er een maandtegoed van 75GB toegekend. Heb je hier niet voldoende aan, dan kun je elke dag 1GB gratis laten aanvullen via het telefoonnummer van de klantenservice. Dit kan dus niet zoals bij Tele2 en T-Mobile via de app of website. Binnen de EU wordt een Fair Use Policy gehanteerd van 5,4GB.

De aanbieding van Lebara geldt alleen nog in de maand december. Alle details en bestellen kan via deze link van Lebara.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel