T-Mobile presenteert nieuwe PrePaid-bundels, ook speciale kids-bundel

Telecomprovider T-Mobile heeft nieuwe prepaid-bundels gepresenteerd, samen met T-Mobile Kids. Mocht je T-Mobile PrePaid gebruiken, dan kun je vanaf nu enkel nog maar de nieuwe bundels gebruiken. We zetten de details op een rij.

Nieuwe T-Mobile PrePaid bundels

De prepaid-bundels van T-Mobile zijn op de schop gegooid. Daarbij heeft de provider T-Mobile PrePaid Kids gepresenteerd; een bundel die speciaal gericht is op kinderen.

Met dit tariefplan kun je vervolgens ‘Altijd Online’ activeren, waarbij voor 7,50 euro per maand onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van internet. Dit is weliswaar wel op een lage snelheid (128 kbps), maar brengt dus geen extra kosten met zich mee. In de Altijd Online Bundel zitten ook 30 minuten/smsjes. De Altijd Online bundel is niet met andere prepaid-tariefplannen te activeren.

Standaard zitten prepaid-gebruikers op het standaard tariefplan. Ook voor dit tariefplan kun je kiezen uit verschillende bundels die door T-Mobile vernieuwd zijn.

Combi-bundels

Hieronder vind je een overzicht van de Combi-bundels. Hierin heb je een vaste combinatie van minuten en sms’jes, samen met een datategoed. Je hebt keuzes uit vier bundels; Combi XS, Combi S, Combi M en Combi L.

T-Mobile prepaid bundels

Unit bundel

De Unit bundel bestaat uit zogenoemde units. Hierbij kun je zelf kiezen hoe je de bundel gebruikt. Op dit moment is er alleen de Unit S bundel. Deze kost je per maand 4,95 euro en geeft je 100 min/sms/mb. Als je bijvoorbeeld 20 minuten belt, heb je nog 80 sms’jes of mb’s over.

Unlimited Data Vandaag

T-Mobile biedt voor het standaard tariefplan de Unlimited Data Vandaag NL bundel aan. Hiermee kun je binnen Nederland oneindig gebruik maken van internet, gedurende een hele dag, tot 23:59 uur om precies te zijn. Binnen de EU kun je maximaal 650MB aan data verstoken. De bundel kost je 2,95 euro per dag.

Wanneer je nu een Prepaid-bundel gebruikt, en deze afloopt, dan dien je een bundel te nemen uit de nieuwe selectie. De huidige bundel zal om die reden niet verlengd worden. Een overzicht vind je op de website van T-Mobile.

Tip
Juan
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel