Tele2 komt met speciaal Kids-abonnement voor kinderen, met 1GB data

Telecomprovider Tele2 heeft een abonnement geïntroduceerd, speciaal voor kinderen. Het abonnement heeft de naam Tele2 Kids gekregen en betreft een sim-only abonnement waarbij kinderen ook bepaalde nummers gratis kunnen bellen.

Tele2 Kids abonnement

De Zweedse provider Tele2 heeft een nieuw abonnement geïntroduceerd welke speciaal op kinderen gericht is. Hoewel kinderen zelf geen abonnement mogen en kunnen afsluiten, kunnen ouders dit abonnement speciaal voor kinderen aanschaffen.

Ouders willen graag controle hebben op het beltegoed van hun kinderen, en Tele2 wil met het Kids-abonnement hier op inspelen. Kinderen hebben vaak niet door hoeveel data het kijken van een YouTube-filmpje kost, maar met het kinderabonnement hoef je je minder zorgen te maken. Bij het Kids-abonnement zit 1GB aan internet. Wanneer dit verbruikt is, stopt dit automatisch. Als ouder zijnde kun je wel vanaf je eigen smartphone extra data bijkopen.

Bij het Tele2 Kids-abonnement kunnen kinderen naar drie Nederlandse nummers onbeperkt bellen. Per maand kunnen deze nummers veranderd worden. Het bellen naar andere nummers kost €0,15 en valt buiten de bundel. Echter is er een maximum van in totaal 10,00 euro per maand. Wanneer dit ‘plafond’ bereikt is krijgt de abonnementhouder een sms waarmee een bedrag via iDeal betaald kan worden om bellen weer mogelijk te maken.

Het Tele2 Kids-abonnement is een contract voor twaalf maanden en kost €7,00 per maand. Hierbij betaal je eenmalig 15,00 euro aansluitkosten. Goed om te weten is dat Tele2 aangeeft dat je voor het abonnement wel over een 4G-smartphone dient te beschikken. Meer informatie over het sim-only abonnement en om te bestellen, bezoek deze pagina van Tele2.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel