T-Mobile maakt Tele2 online-only en sluit alle winkels

Tele2 zal uit het straatbeeld verdwijnen. T-Mobile heeft enige tijd de provider overgenomen en de winkels van de van oorsprong Zweedse provider zullen gesloten worden.

Tele2 winkels gaan dicht

T-Mobile gaat de winkels van Tele2 sluiten. Eind 2015 werden de eerste Tele2 winkels in Nederland geopend, maar nog geen vier jaar later gaan deze dus dicht. T-Mobile heeft deze informatie bevestigd aan Telecompaper. De winkel in Alkmaar is per 1 april al gesloten, zo meldt de provider.

Tele2 winkel

Wanneer de andere 16 winkels dicht gaan, is niet bekend. Echter zullen de Tele2 winkels nog dit jaar op slot gaan. Sommige winkels zullen omgebouwd worden tot T-Mobile winkel, maar is niet bekend welke vestigingen dit zullen zijn. Volgens de woordvoerders zullen de medewerkers van de winkels hun banen behouden, maar kunnen aan de slag gaan bij T-Mobile. T-Mobile zelf heeft 124 winkels.

Tele2 zal zich voortzetten als online-only provider. Dit betekent dat alles online gebeurt. Voor vragen kunnen klanten van Tele2 ook niet terecht bij de winkels van T-Mobile.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel