Tele2-klanten kunnen andere klanten 1GB data geven in december

December is de maand van de feestdagen, cadeautjes en meer. Ook telecomprovider Tele2 doet hier aan mee. Klanten van Tele2 kunnen andere klanten 1GB aan data geven in de maand december.

Tele2: data weggeven

Klanten van Tele2 kunnen andere klanten blij maken met maximaal 1GB data. Tele2 maakt dit voor haar klanten mogelijk in de maand december. Je kunt zo andere klanten met Tele2 helpen aan meer data in deze decembermaand. In totaal mag je 4x 250MB weggeven, maximaal 1000MB dus. Dit geldt ook voor klanten met een Unlimited-bundel. Het weggeven van data gaat wel van je eigen bundel af, dus houd daar rekening mee.

Je kunt ervoor kiezen om 250MB aan je moeder te geven, en 750MB aan je zus, of 1000MB aan één iemand, daarin ben je vrij, zolang het maar aan een Tele2 klant gegeven wordt. Het delen van je databundel is niet iets standaards, en alleen mogelijk tot 31 december 2018. Ook het ontvangen tegoed is tot 31 december 2018 geldig, en kun je ook binnen de EU gebruiken. Bij KPN kunnen klanten wel data weggeven aan andere klanten.

Wil je data weggeven aan een andere Tele2 klant, dan kan dat via de Tele2 app. Deze kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MijnTele2 App
MijnTele2 App
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel