OnePlus trekt update 7 Pro terug; nieuwe OxygenOS 9.5.10 wordt verspreid

OnePlus bracht onlangs een nieuwe software-update uit voor de OnePlus 7 Pro. Nu is die update teruggetrokken, en is er een hotfix-update verschenen; OxygenOS 9.5.10.

OnePlus 7 Pro: OxygenOS 9.5.10

Ben je in het bezit van de OnePlus 7 Pro, en vroeg je je af waar de laatst aangekondigde update bleef? Dan hebben we nieuws; de update naar OxygenOS 9.5.9 is teruggetrokken door de fabrikant. Er waren verschillende fouten ontdekt in deze versie, waardoor OnePlus ervoor heeft gekozen deze niet verder uit te rollen.

OnePlus 7 Pro notificaties

Goed nieuws is er ook; er staat een vervangende hotfix-update klaar voor het toestel; OxygenOS 9.5.10. Hierbij zijn verschillende verbeteringen extra doorgevoerd, bovenop de enorme changelog die de teruggetrokken versie al met zich meebracht. OnePlus belooft met deze update een oplossing voor eventuele problemen met Tap To Wake en problemen met trillen bij notificaties. Bij sommige gebruikers waren deze veel te kort actief.

De update wordt gefaseerd uitgerold voor de OnePlus 7 Pro. Het kan hierdoor enkele dagen duren voordat de update bij iedere gebruiker beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel