OnePlus 7 Pro getroffen door reboot-bug: start zichzelf opnieuw op

Verschillende gebruikers van de OnePlus 7 Pro melden problemen met het toestel. Door een reboot-bug herstart het toestel zich uit zichzelf opnieuw op.

OnePlus 7 Pro start opnieuw op

Op verschillende plekken maken bezitters van de OnePlus 7 Pro melding van een nieuw probleem. Hierbij gaat het om een bug waardoor de telefoon zich uit zichzelf opnieuw opstart. De reacties hierover duiken op op het OnePlus forum en ook wij kunnen bevestigen dat het probleem voorkomt. Er lijken twee verschillende vormen van deze bug.

Bij de ene vorm start het toestel niet meer uit zichzelf op. Je kunt het toestel alleen dan nog herstarten middels de toetsencombinatie van de toetsen aan de zijkant van de OnePlus 7 Pro. Bij de andere vorm, die ook bij ons voorkomt, is dat het toestel op een willekeurig moment zichzelf reboot. Er lijkt geen specifieke reden te zijn waarom het toestel herstart.

OnePlus 7 Pro reboot

OnePlus zou op de hoogte zijn van het probleem en werkt aan een fix. Deze fix staat los van de gisteren verschenen OxygenOS 9.5.9 update voor de OnePlus 7 Pro. Niet iedere gebruiker ondervindt problemen. Daarbij komt het bij sommige gebruikers incidenteel voor, waardoor je er soms wekenlang geen last van hebt.

Ondervind jij problemen zoals hierboven met de OnePlus 7 Pro? We horen het graag middels een reactie onder dit bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel