OnePlus 7T van alle kanten uitgelekt in renders: dit is ‘m

OnLeaks heeft weer van zich laten horen. De bekende bron van informatie heeft foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe OnePlus 7T. We komen een aantal interessante details te weten.

OnePlus 7T in renders

Er zijn renders verschenen van de nieuwe OnePlus 7T, de opvolger van de huidige OnePlus 7. Het toestel zal eind september/begin oktober aangekondigd worden en er komt naar verwachting ook een OnePlus 7T Pro. Als eerst kijken we dus naar het ‘standaard model’; de OnePlus 7T. De beelden van de huidige generatie, de 7-serie, kwamen goed overeen met de werkelijkheid.

OnePlus 7T render

Op basis van de bij hem bekende informatie zijn deze beelden gemaakt. We zien een hele stijlvol vormgegeven smartphone met een opvallende camera-module. Hierin zit de triple-camera en de flitser. Eerder gingen er al berichten rond over dat de 7T-serie over een cirkelvormige camera-module zou beschikken. De huidige 7 kreeg een dual-camera. De achterkant is licht gebogen en is vervaardigd uit glas.

OnePlus 7T render

Voorop krijgt de OnePlus 7T een scherm met een grootte van 6,5 inch met afgeronde hoeken. De afmetingen van de smartphone zouden zijn; 161,2 x 74,5 x 8,3 mm en in de notch bevindt zich een selfie-camera. Ook de geroemde alert-slider is weer aanwezig, net als een USB-C aansluiting, speakergrille en sim-tray.

De OnePlus 7T zal beschikken over een in-display vingerafdrukscanner, Snapdragon 855 (+?) processor, maximaal 8GB RAM en maximaal 256GB niet-uitbreidbare opslagruimte. Naar verwachting is het scherm een AMOLED-paneel met Full-HD+ resolutie. In de komende weken zullen we alles te horen krijgen over de nieuwe telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel