Mysterieuze OnePlus-smartphone met grote cirkelvormige camera duikt op

OnePlus werkt aan de OnePlus 7T-serie. Deze zullen we volgende maand gaan zien, maar een doorgaans betrouwbare bron heeft nu nieuwe beelden naar buiten gebracht van een mysterieuze OnePlus-telefoon.

OnePlus met cirkelvormige camera

Leaker Evleaks heeft foto’s gedeeld van een nieuwe smartphone. Het gaat om een toestel van OnePlus, waarbij we de achterkant van de nieuwe telefoon zien. Wat daarbij direct opvalt is de cirkelvormige camera-module. Dit komt overeen met eerdere lekken die we over de smartphone zagen. Eerder zagen we dit design ook al op andere foto’s verschijnen.

OnePlus schets

Ook de alert-slider aan de zijkant zal wel weer aanwezig zijn op de nieuwe OnePlus. Het is echter onbekend met welke smartphone we hier te maken hebben. De kans is aanwezig dat we hier te maken hebben met de OnePlus 7T of 7T Pro, of dat de Chinese fabrikant werkt aan een hele andere smartphone. Op 26 september zou OnePlus de nieuwe smartphone in India willen presenteren, op 10 oktober in Europa.

OnePlus smartphone presentatie

In december deelde Ishan Agarwal al een foto van een presentatie van OnePlus, waar we vermoedelijk dezelfde telefoon zagen. Alle details komen we in de komende tijd te horen. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel