OnePlus bevestigt: ‘we komen in september met eigen Smart TV’

OnePlus gaat naast smartphones ook slimme televisies maken. Dit heeft de Chinese fabrikant officieel bevestigd. De naam staat ook al vast; dat wordt OnePlus TV.

OnePlus TV in september

OnePlus gaat een ander segment betreden in de elektronica-markt. Tot nu toe heeft het merk enkel smartphones en accessoires (waaronder ook een rugtas) uitgebracht, maar daar komt een Smart TV bij. De Chinese fabrikant heeft bevestigd dat het met een eigen televisie komt, waarbij ook het logo alvast onthuld is.

Uit het logo is op te maken dat de naam ook al bepaald is; OnePlus TV, een naam die door de fabrikant ook bevestigd wordt. Op dit moment heeft de fabrikant verder geen details gegeven. De geruchten gaan al bijna een jaar rond over de eigen Smart TV van OnePlus.

Afgaande op deze berichten zou het niet zijn dat deze televisie over OLED beschikt. Dit heeft ook te maken met de prijs. OLED-panelen zijn nog altijd erg duur. OnePlus staat bekend om flagship-killer producten, met een concurrerende prijs. Een OLED-scherm zou daar niet bij passen. Mogelijk kiest OnePlus ervoor om de televisie te voorzien van een aangepaste variant van OxygenOS. Mogelijk werkt dit naadloos ook met je smartphone. Er gaan ook geruchten rond dat er een camera in de televisie zou zitten; maar wat deze toe moet gaan voegen is niet bekend.

Zodra er meer informatie is over de OnePlus TV, houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel