Nieuwe informatie: ‘OnePlus 7T (Pro) wordt al in september aangekondigd’

Als we afgaan op de nieuwste berichten, dan is OnePlus van plan om ons volgende maand al kennis te laten maken met de nieuwe 7T en 7T Pro. De twee smartphones moeten medio oktober al in de winkels liggen.

Meer info over OnePlus 7T

Eerder verschenen er berichten over dat OnePlus naar verwachting haar nieuwe smartphone-serie op 15 oktober wil presenteren. De bron die dit nieuws naar buiten heeft gebracht, is doorgaans goed op de hoogte van nieuws omtrent Samsung, maar lijkt nu ook over nieuws te beschikken over OnePlus. Diezelfde bron meldt nu wat andere data omtrent de aankondiging en release van de nieuwe OnePlus 7T en 7T Pro.

OnePlus 7T 15 oktober

Als we afgaan op zijn berichten, zou OnePlus al op 26 september de nieuwe OnePlus 7T-serie willen aankondigen. Dit zou dan echter alleen een release zijn voor India. Voor de Verenigde Staten en Europa zou de aankondiging gepland staan voor 10 oktober. Vijf dagen later, op 15 oktober, zouden de smartphones dan verkrijgbaar moeten zijn. De eerdere T-versie; de OnePlus 6T kwam vorig jaar op 29 oktober. Als deze berichten kloppen, dan heeft de Chinese fabrikant de aankondiging van de 7T een maand naar voren gehaald.

Wanneer de berichten kloppen, zullen we in de komende weken ongetwijfeld de eerste teasers gaan zien vanuit OnePlus. Vorige week kwam het bericht binnen dat de 7T Pro mogelijk standaard over 5G zal beschikken. Of dat inderdaad klopt, zullen we over 1-2 maanden weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel