OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro vanaf nu verkrijgbaar: aanbiedingen en details

In de afgelopen weken hebben we veel te horen en te zien gekregen van de nieuwe OnePlus-modellen. Het gaat natuurlijk om de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro. Nu kun je de twee smartphones kopen in Nederland. We zetten de details op een rij.

OnePlus 7T (Pro) in Nederland

OnePlus heeft een reeks interessante smartphones uitgebracht, en nu is het tijd voor de 7T-serie. De OnePlus 7T-serie bestaat uit het standaard model en de Pro. Vanaf vandaag kun je zowel de 7T als de 7T Pro kopen. Wat moet je erover weten?

OnePlus 7T

OnePlus 7T

De OnePlus 7T is de opvolger van de OnePlus 7 en is voorzien van een hele reeks verbeteringen. De telefoon biedt een Snapdragon 855+ processor, samen met 8GB aan RAM-geheugen, 128GB opslagruimte en een schitterend 6,55 inch AMOLED-beeldscherm. Dit is een zogenoemd Fluid-AMOLED scherm dat doorloopt aan de zijkanten van de smartphone. Dankzij de ondersteuning voor 90Hz heb je een beeldscherm dat zich heerlijk laat scrollen en zich goed leent voor gamen. Foto’s maak je met de triple-camera in de cirkelvormige module. Verder is er een 3800 mAh accu en draait de OnePlus 7T direct op Android 10.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro

OnePlus heeft ook nog de OnePlus 7T Pro. Dit toestel heeft een 6,67 inch Fluid AMOLED-scherm met Quad-HD+ beeldresolutie en 90Hz verversingssnelheid. Ook hier zien we de Snapdragon 855+ processor terug, samen met 8GB RAM en 256GB opslagruimte. De OnePlus 7T Pro heeft een triple-camera en bovenop het toestel is de pop-up camera geplaatst. De 4085 mAh accu is dankzij Warp Charge 30T in 65 minuten tijd helemaal volgeladen. Ook de OnePlus 7T Pro is voorzien van Android 10, natuurlijk met OxygenOS.

Kopen

De OnePlus 7T kost je 599 euro en hij is verkrijgbaar in de kleuren Glacier Blue en Frosted Silver. Voor 759 euro heb je de OnePlus 7T Pro in bezit in de kleur Haze Blue.

Je kunt de OnePlus 7T (Pro) kopen bij Coolblue, T-Mobile, OnePlus en Belsimpel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel