Volg de aankondiging van de OnePlus 7T Pro hier (livestream)

Vandaag is het dan zover; OnePlus presenteert haar nieuwe smartphone; de OnePlus 7T Pro. Mogelijk heeft OnePlus nog meer in petto, want het bedrijf spreekt over OnePlus 7T-series. Er gingen eerder al berichten rond over een McLaren-editie. Wat kunnen we verwachten?

OnePlus 7T Pro livestream

Menig smartphoneliefhebber zal weer uitgekeken hebben naar de aankondiging van vandaag. Het Chinese OnePlus komt met twee nieuwe toestellen op de markt; de OnePlus 7T, welke we al eerder zagen, maar ook de OnePlus 7T Pro. Vandaag moet het allemaal gaan gebeuren; en we waren al erg onder de indruk van de 7T. Dit toestel is namelijk voorzien van een mooie behuizing, uitstraling en verschillende verbeteringen waaronder het 90Hz beeldscherm.

Vanmiddag komt OnePlus met de lancering van de 7T-serie, welke in Londen officieel het licht zal zien. De aankondiging begint om 17:00 uur Nederlandse tijd. Mocht je niets willen missen, dan kun je hieronder de OnePlus 7T Pro livestream kijken. Uiteraard zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van al het nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel