Livestream: volg hier live de aankondiging van de OnePlus 7T

De OnePlus 7T zal vandaag aangekondigd worden. Het belooft een sterk verbeterde smartphone te worden van OnePlus, waarbij we onder andere een 90Hz beeldscherm gaan zien. Volg hier de livestream!

OnePlus 7T livestream

Vandaag is de dag aangebroken waarop OnePlus haar nieuwe high-end smartphone laat zien. Er gaan ook berichten rond over de OnePlus 7T Pro, maar als we afgaan op de tot nu toe bekende geruchten, dan zal OnePlus die nog even voor op een later moment bewaren. In ieder geval gaan we vandaag de nieuwe OnePlus 7T zien. Deze smartphone is de afgelopen tijd al meermaals uitgelekt.

Zeker is al dat de OnePlus 7T 90Hz beeldscherm krijgt, samen met een Snapdragon 855+ processor en een cirkelvormige camera-module. Daarbij heeft de Chinese fabrikant al bevestigd dat de smartphone geleverd zal worden met Android 10. Wil je niks missen van de OnePlus 7T aankondiging, dan kun je hieronder de OnePlus 7T livestream bekijken. Deze begint om 16:35 uur Nederlandse tijd. Geen tijd voor de livestream? DroidApp zal je uitgebreid op de hoogte houden van de OnePlus-aankondiging.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel