Aankondiging van OnePlus 7T-serie op 26 september en 10 oktober

Op twee dagen zal OnePlus de aankondiging van de OnePlus 7T-serie vieren. De fabrikant zal hier naar verwachting twee toestellen aankondigen. Eerder verschenen er al een aantal berichten en foto’s van de nieuwe smartphones.

OnePlus 7T aankondiging

Op twee dagen zal OnePlus een persconferentie houden. Op 26 september zal de OnePlus 7T aangekondigd worden voor Noord Amerika, terwijl die dag ook een aankondiging is in India. De Europese landen moeten wachten op het launch event op 10 oktober. Opvallend is dat OnePlus het voor Noord Amerika heeft over de 7T, terwijl bij het Europese launch event over de OnePlus 7T series gaat. Zou de Pro dan alleen bedoeld zijn voor de Europese markt?

OnePlus 7T render

In de teaser wordt duidelijk dat de 7T-serie weer verder verbeterd zal zijn. De fabrikant maakt melding van een 90Hz beeldscherm, waardoor alles nog prettiger en soepeler zich laat zien op het scherm. Verder gaan er geruchten over een Snapdragon 855+ processor en 8GB aan RAM. Ook zou de OnePlus 7T beschikken over een triple-camera. De twee smartphones zouden geleverd worden met Android 10. Alle uitgelekte specificaties vind je terug in dit artikel.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van het nieuws rondom OnePlus. OnePlus heeft al laten weten dat het gelijktijdig met de aankondiging op 10 oktober in Londen, een Keynote Viewing Party zal organiseren in Den Haag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel