Dit is de OnePlus 7T Pro: foto’s en specificaties liggen op straat

Nadat we eerder al de foto’s en wat specificaties kregen te zien van de OnePlus 7T, is het nu de beurt aan de grotere broer. Het is de OnePlus 7T Pro die we te zien krijgen. De verschillen lijken niet zo heel groot te zien van buiten.

OnePlus 7T Pro in beeld

Leaker OnLeaks heeft weer van zich laten horen. We zagen eerder de OnePlus 7T in renders, en nu is het tijd voor de grotere broer; de OnePlus 7T Pro. Hoewel de 7T wel aardig lijkt te veranderen ten opzichte van de huidige ‘7’, lijken de verschillen met de OnePlus 7T Pro en de huidige 7 Pro minder groot te zijn. De smartphone krijgt nog steeds een pop-up camera en een triple-camera aan de achterkant.

OnePlus 7T Pro render

Volgens de laatste berichten zal de OnePlus 7T Pro een Snapdragon 855+ processor krijgen. Daarbij wordt gesproken over een 4080 mAh accu, welke 80 mAh meer is dan bij de huidige smartphone. Daarnaast is OnePlus van plan een McLaren Edition uit te brengen van de 7T Pro, net als bij de 6T Pro gebeurde.

De camera zou verder verbeterd moeten zijn. De camera zou bijvoorbeeld verder voorzien moeten zijn van Hybrid Image Stabilization, de HEVC codec en een nieuwe macro-modus. Het beeldscherm zou net zo groot moeten zijn, en krijgt dus een grootte van 6,67 inch. Ook dit is weer een AMOLED-scherm met 90Hz verversingssnelheid. Er bestaat ook nog steeds een kans dat de 7T Pro van 5G is voorzien, maar dat is nog onduidelijk.

OnePlus 7T pro mclaren

Naar verwachting vindt de Indiase aankondiging plaats op 26 september. In oktober zou de telefoon voor Europa aangekondigd moeten worden.

Overigens is de OnePlus 7 Pro nog altijd een erg goed en interessant toestel. Zo schreven we in onze uitgebreide OnePlus 7 Pro review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel