OnePlus toont zelf alvast het design van de nieuwe OnePlus 7T

Op twee data zal OnePlus haar nieuwe smartphoneserie presenteren. Tijdens deze launches zullen we de OnePlus 7T-serie gaan zien. OnePlus lijkt zelf ook de spanning niet meer aan te kunnen, want het bedrijf deelt alvast een foto van het toestel.

OnePlus toont 7T

Binnenkort zullen we kennismaken met de nieuwe smartphones van OnePlus. Als we afgaan op de berichten die tot nu toe bekend zijn, dan zullen we de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro gaan zien. De twee smartphones zijn al vaak in het nieuws gekomen, en dat is nu ook niet anders.

OnePlus 7T

Opvallend is dat de foto die nu online is verschenen, afkomstig is van OnePlus zelf. Pete Lau, CEO van OnePlus, heeft nu een foto op social media gedeeld van de nieuwe OnePlus 7T. In een tweet deelt hij de foto met de tekst ‘Our brand new design with 4th generation matte-frosted glass’. Hoe de voorkant eruit ziet komen we niet te weten, maar zeker is wel dat het toestel over een mat-glazen achterkant beschikt met cirkelvormige cameramodule.

Op 26 september zal OnePlus de smartphone in India presenteren. Op 10 oktober staat de release gepland voor de Europese markt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 511,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel