OnePlus 7T Pro: dit is het toestel ‘van dichtbij’

OnePlus zal binnen enkele dagen de nieuwe OnePlus 7T Pro aankondigen, als aanvulling op de OnePlus 7T die eerder al getoond werd. Wat kunnen we van het toestel verwachten? Daar krijgen we nu een beter antwoord op.

OnePlus 7T Pro in het nieuws

OnePlus lijkt het niet onder stoelen of banken te schuiven dat het met nóg een OnePlus 7T-serie toestel komt. We hadden eerder al de introductie van de OnePlus 7T, en op 10 oktober is er nog een Europese lancering. Het bedrijf zal hier naast de OnePlus 7T voor Europa, ook de OnePlus 7T Pro aankondigen. Dankzij leaker Ishan Agarwal krijgen we nu een beter beeld van de OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro L

De telefoon zou geleverd worden in de kleur ‘Hazel Blue’, een andere blauwe variant. De OnePlus 7 Pro verscheen in Nebula Blue. De telefoon lijkt qua design erg op zijn voorganger. Dit betekent dat er een pop-up camera aanwezig is, samen met een triple-camera en een vingerafdrukscanner in het scherm. Verder krijgt het toestel een 90Hz beeldscherm voor ene nog betere beleving en moet het snel opladen (Warp Charge) nog sneller verlopen. Verder gaan er berichten rond over 8GB RAM en de snelle Snapdragon 855+ processor.

Of alle berichten kloppen, dat zullen we op 10 oktober te horen en te zien krijgen!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel