OnePlus 8 renders: nieuwe smartphone opgedoken met drie grote veranderingen

Opvallend nieuws van de bekende leaker OnLeaks. De bekende bron heeft beelden naar buiten gebracht van de OnePlus 8, dit terwijl we volgende week nog de aankondiging hebben van de OnePlus 7T Pro.

OnePlus 8 renders

We hebben de afgelopen week veel geruchten en berichten voorbij zien komen over nieuwe toestellen van OnePlus. Het ging hierbij om de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro. De eerste is al aangekondigd, de laatste verwachten we vermoedelijk volgende week. Toch meldt leaker OnLeaks zich al met renders van de nieuwe OnePlus 8. Of deze foto’s inderdaad het nieuwe toestel laten zien, is niet bekend, maar de bron heeft doorgaans vroegtijdig al wat informatie.

OnePlus 8 render

In vergelijking met eerdere OnePlus-modellen zullen we een aantal wijzigingen terug gaan zien bij de OnePlus 8. Allereerst wordt de telefoon voorzien van een punch-hole, waarbij dus afstand genomen zou worden van de notch. De cirkelvormige cameramodule van de OnePlus 7T wordt alweer ingewisseld voor een triple-camera in verticale opstelling; als we afgaan op de foto’s. Tevens zou de nieuwe smartphone uitgerust worden met wireless charging; voor het eerst sinds het bestaan van OnePlus.

OnePlus 8 render

De vingerafdrukscanner van de OnePlus 8 zal weer geïntegreerd zijn in het beeldscherm. De bron spreekt verder over de afmetingen 160,2 x 72,9 x 8,1 millimeter. Daarbij zou de OnePlus 8 een gebogen beeldscherm krijgen met een grootte van 6,5 inch. Daarmee is de ‘8’ het eerste model waarbij ook een standaard model (naast de Pro) een gebogen beeldscherm krijgt aan de zijkanten.

Het is nog veel te vroeg om te kunnen zeggen of de beelden inderdaad de nieuwe OnePlus 8 tonen. In de komende maanden zullen we ongetwijfeld meer horen over het nieuwe toestel. De grootste veranderingen lijken dus te zijn; de punch-hole, het draadloos laden en het gebogen scherm.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel