OnePlus bevestigt: nieuwe 7T-serie krijgt Android 10; komt ook naar Coolblue

OnePlus zal morgen de nieuwe OnePlus 7T-serie presenteren. Inmiddels heeft de fabrikant bevestigd wat we kunnen verwachten van de nieuwe serie; en dat is de aanwezigheid van Android 10.

Android 10 voor OnePlus 7T-serie

De nieuwste Android-versie werd van het weekend beschikbaar gesteld voor de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7. De kans dat de nieuwe 7T-serie ook deze nieuwe Android-versie zou krijgen, leek erg groot. Nu heeft OnePlus in een persbericht alvast de bevestiging gegeven dat de nieuwe OnePlus 7T-serie voorzien wordt van Android 10, de allernieuwste Android-versie die Google heeft aangekondigd. Hiermee is OnePlus de eerste fabrikant die de nieuwste versie van Android direct meelevert op een nieuw toestel.

OnePlus 7T

OnePlus zal de 7T-serie ook weer leveren met een nieuwe versie van OxygenOS, zo is de verwachting. Gebruikers zullen profiteren van verschillende nieuwe functies. OnePlus licht de nieuwe functies die we zullen tegenkomen vast uit;

  • Privacy-instellingen: vind privacy-instellingen en pas ze eenvoudig aan en bepaal zelf hoe en welke gegevens op je telefoon worden gedeeld.
  • Locatie-instellingen: bepaal zelf wanneer je locatie wordt gedeeld met apps – altijd, wanneer in gebruik of nooit.
  • Smart Reply: naast voorgestelde antwoorden op je berichten, kun je nu ook voorgestelde acties ontvangen. Vraagt een vriend je mee uit eten? Je telefoon kan nu direct vanuit je berichtenapp een routebeschrijving opvragen bij Google Maps – kopiëren en plakken is niet langer nodig.
  • Gebarenbediening: gebaren zijn sneller en intuïtiever dan ooit. Ga terug of vooruit, open het startscherm en swipe omhoog om je apps te openen.
  • Donkere modus: maakt gebruik van een zwarte achtergrond om je batterijduur te verlengen en past je Google-apps, zoals de kalender en foto’s, hier automatisch op aan.

De aankondiging van de OnePlus 7T-serie is op 26 september, morgen dus. Op 10 oktober is de Europese aankondiging van de telefoonreeks. Eerder deelde de Chinese fabrikant alvast het design van de nieuwe OnePlus 7T. Het ontwerp van de Pro zou vergelijkbaar zijn met het huidige model, zo melden de geruchten.

Coolblue

OnePlus laat verder weten dat de nieuwe smartphone-serie die op 10 oktober wordt aangekondigd, verkrijgbaar zal zijn bij Coolblue. Dat is de nieuwe partner van OnePlus. Eerder werden al samenwerkingen gesloten met provider T-Mobile en webwinkel Belsimpel. Coolblue wordt dus met de 7T-serie aan dit rijtje toegevoegd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel