OnePlus Gallery ontvangt update naar versie 2.10 met nieuwe functies

De galerij-app van OnePlus wordt vanaf nu bijgewerkt met een update. Het is de update naar versie 2.10 van de app genaamd OnePlus Gallery. Deze nieuwe update brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies naar de applicatie.

OnePlus Gallery 2.10

Het Chinese OnePlus heeft een update uitgerold voor de galerij-app. Deze applicatie is de standaard fotoalbum-app van het bedrijf. Met OnePlus Gallery 2.10 heeft het bedrijf verschillende functionaliteiten en verbeteringen toegevoegd. Dit moet de applicatie nog prettiger maken in het gebruik, onder andere door verschillende aanpassingen in de interface.

OnePlus Gallery 2.10

Met de nieuwe versie van de app is het mogelijk om een foto die op volledig scherm getoond wordt, te sluiten door deze naar beneden te vegen. Het is een handige shortcut die de gebruiksvriendelijkheid ten goede moet komen. OnePlus heeft het ook over verbeteringen in de zoom-in en zoom-out functionaliteit. Deze moet nu vloeiender verlopen dan voorheen het geval is. Ook zijn verschillende andere bugs opgelost.

De update is vanaf nu beschikbaar voor degenen die in het bezit zijn van een OnePlus smartphone met de OnePlus Gallery app.

OnePlus Gallery
OnePlus Gallery
Ontwikkelaar: OnePlus Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel