Ontwikkelaar brengt Flappy Bird terug onder de naam Flappy Birds Family

De ontwikkelaar van Flappy Bird heeft de game heruitgebracht voor het Android-besturingsyssteem onder de naam Flappy Birds Family. De nieuwe versie van de verslavende game is op diverse gebieden wel aangepast tegenover de eerdere versie van het spel Flappy Bird.

Dong Nguyen, de ontwikkelaar van de game Flappy Bird, heeft het spel opnieuw uitgebracht. Flappy Bird, waar een vogel door een buizenstelsel geleid moet worden, staat bekend als een verslavend spel. De ontwikkelaar haalde een poos geleden de game offline nadat hij de game voor de gebruikers te verslavend vond.

In mei maakte de ontwikkelaar bekend dat hij het spel in augustus opnieuw uit zou brengen. Echter zou in de nieuwe versie van de game diverse dingen gewijzigd worden. De nieuwe versie is nu verschenen in de Amazon App Store. De game is vooralsnog niet te vinden in de Google Play Store. Het is niet bekend of dit binnenkort wel gaat gebeuren.

Allereerst is de game dus van naam veranderd. Flappy Bird is nu uitgebracht onder de naam Flappy Birds Family. In de nieuwe versie van het spel zijn nieuwe onderdelen toegevoegd waaronder een multiplayer-functionaliteit en geesten die in het spel terugkomen. Daarnaast biedt Flappy Birds Family ondersteuning voor de Amazon Fire TV.

Uit nieuwe recensies van de gamers die Flappy Birds Family hebben geïnstalleerd is ‘de nieuwe Flappy Bird’ minder verslavend dan de eerdere Flappy Bird-game. Zoals gezegd kan Flappy Birds Family enkel gedownload worden uit de App Store van Amazon voor toestellen die draaien op Android 3.0 of hoger.

Flappy Birds Family
Flappy Birds Family
Ontwikkelaar: DOTGEARS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel