Ontwikkeling van Swype-toetsenbord is gestopt

In de Google Play Store zijn een hoop toetsenbord-apps te vinden. Swype is echter één van de oudste keyboards die voor Android is te downloaden. De ontwikkeling van Swype is nu gestopt en de kans is aanwezig dat de app uit de Play Store gehaald zal worden.

Swype is gestopt

Eén van de eerste toetsenborden voor Android was Swype Keyboard. Deze toetsenbord-applicatie werd in het begin van Android nog meegeleverd met verschillende merken waaronder op de Samsung Galaxy. Nuance Communications Inc, de ontwikkelaar van Swype begon in 2010 en in 2013 werd de applicatie voor iedereen uitgebracht in de Google Play Store.

Swype 2.0

Swype is momenteel niet meer zo uniek. Inmiddels zien we het vegen over letters om woorden te maken ook bij verschillende andere apps terug zoals SwiftKey. De ontwikkeling van de toetsenbord-app is nu gestopt dus eventuele bugs en fouten worden niet meer verholpen. De app staat op moment van schrijven nog wel in de Play Store voor €1,09. Onbekend is of de applicatie hier nog lang te vinden zal zijn.

Swype Keyboard
Swype Keyboard
Prijs: € 1,09+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel