Swype brengt grote update uit voor toetsenbord-app

De toetsenbord-app Swype heeft een grote update ontvangen in de Google Play Store. In Swype 1.8 vinden we diverse nieuwe visuele veranderingen die het keyboard nog beter maken.

Swype 1.8 is verschenen in de Play Store. De toetsenbord-applicatie heeft een aantal nieuwe thema’s gekregen waaronder twee verschillende Material-thema’s voor je toetsenbord. Er is zowel een donkere als een lichte variant van het Material-thema toegevoegd. Een ander nieuw thema is het fel gele ‘Bumblebee’. Dit thema is volgens de ontwikkelaars ontwikkeld voor een betere afleesbaarheid.

Swype 1.8

Ook voor tablet-bezitters die Swype gebruiken halen voordeel uit versie 1.8. Voor hen is het nu mogelijk om het toetsenbord te verplaatsen naar een eigen gekozen positie. Zo hoef je het toetsenbord niet perse onderaan het scherm te houden. Deze functie wordt ook wel ‘floating keyboard’ genoemd.

Voor slecht een beperkt aantal talen wordt nu emoji-integratie toegevoegd aan Swype. De talen die ondersteund worden zijn Engels, Frans, Duits, Italiaan, Spaans, Koreaans en Chinees. Nederlands zit hier vooralsnog niet bij helaas. Uiteraard zijn in Swype 1.8 ook de nodige bugfixes doorgevoerd. Swype kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Swype Keyboard Trial
Swype Keyboard Trial
Prijs: Gratis+
Swype Keyboard
Swype Keyboard
Prijs: € 1,09+

via Swype

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel