Swype Keyboard 3.0.1: emoji voorspellingen, nummerrij en meer

Swype was ooit de meest bekende toetsenbord-app en werd op verschillende smartphones meegeleverd. De populariteit van de app is inmiddels wat minder. Nu is er een update verschenen die de app weer wat beter maakt. Swype 3.0.1 brengt emoji voorspellingen, een nummerrij en meer.

Swype 3.0.1

In de Google Play Store is Swype Keyboard 3.0.1 uitgebracht waarmee je nog meer uit de toetsenbord-app kunt halen. Voor degenen die gebruik maken van SwiftKey, denk je nu misschien; nu pas? Maar goed, we zetten de nieuwe functies voor je op een rij.

Swype 3.0.1

In Swype 3.0.1 is het namelijk vanaf nu mogelijk om emoji voorspellingen te gebruiken. Hiermee worden in de balk met suggesties ook emoji voorgesteld. Zo kan je nog sneller een emoticon toevoegen aan je tekst. Tevens kan je nu instellen dat de nummerrij met cijfers standaard getoond moet worden. Ook zijn er verschillende andere verbeteringen doorgevoerd. Zo werkt de herkenning van het handschrift beter en zijn de algehele prestaties verbeterd.

Downloaden

Op dit moment is de update voor Swype alleen uitgerold voor de probeer-versie. Die trial is dertig dagen gratis. We verwachten dat de betaalde, volledige versie spoedig ook de update zal krijgen. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Swype Keyboard Trial
Swype Keyboard Trial
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel