Opgelicht?! app update brengt dossiers, oproepen en tablet-ondersteuning

Tegenwoordig kan je op verschillende manieren opgelicht worden. Met de Opgelicht?! app blijf je op de hoogte van alle vormen van oplichtingen en ben je direct gewaarschuwd. Een update voor de Opgelicht app brengt dossiers en diverse verbeteringen, waaronder ondersteuning voor tablets.

Opgelicht app

Voor het seizoen van 2016 is de Opgelicht?! applicatie voorzien van een update. Vanaf nu kan je de app ook op de tablet gebruiken. AvroTros besteedt op televisie aandacht aan de verschillende oplichterspraktijken, iedere dinsdagavond op NPO1 om 21:25 uur, maar ook via de app blijf je op de hoogte.

Nieuw in de applicatie zijn de dossiers. Alle informatie rondom één onderwerp vind je hier terug. Van DigiD-fraude tot namen van oplichters. Er is uitleg te vinden over de zaak en je kunt het bericht delen met anderen. Het onderdeel ‘oproepen’ laat de oproepen vanuit Opgelicht?! zien. Ben je bijvoorbeeld opgelicht tijdens je vakantie, dan kan je via de Opgelicht app contact met de redactie opnemen.

Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd in de notificaties en kan je nu kiezen voor het notificatiegeluid van Opgelicht?!. Tot slot zijn ook de icoontjes in de nieuwe app-update aangepast. Je kunt de Opgelicht?! app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Opgelicht?!
Opgelicht?!
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel