Oppo presenteert nieuwe snellaadtechnieken en komt met Reno Ace

Oppo heeft nieuwe innovaties doorgevoerd wat betreft de oplaadsnelheid van smartphones. Het opladen van de accu in je smartphone moet nog sneller verlopen. Ook zullen we binnenkort de Oppo Reno Ace gaan zien.

Oppo met nieuwe snellaadtechnieken

Het opladen van de smartphone is voor veel mensen een dagelijkse of tweemaal dagelijkse bezigheid. Fabrikanten innoveren er op los en zo ook de Chinese fabrikant Oppo. Het merk heeft drie nieuwe snellaadtechnologieën ontwikkeld die nu aangekondigd zijn. Een daarvan  is de 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 techniek. Hiermee moet het mogelijk zijn om een accu met een capaciteit van 4000 mAh volledig vol te laden in 30 minuten.

Oppo Reno USB

Oppo zal deze techniek voor het eerst toepassen in de Oppo Reno Ace. De fabrikant laat weten dat deze smartphone binnenkort aangekondigd zal worden. Er ontbreken nog details over het toestel. Hieronder vind je de drie technieken die Oppo heeft ontwikkeld voor het snelladen;

  • De 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 zal worden geïntroduceerd in OPPO’s komende Reno Ace-smartphone. De razendsnelle technologie maakt het mogelijk om een 4000mAh-batterij in slechts 30 minuten volledig op te laden.
  • De 30W Wireless VOOC is een draadloze oplaadtechnologie: deze draadloze VOOC biedt voor het eerst een even snelle laadsnelheid als een bekabelde VOOC.
  • VOOC 4.0 is de volgende generatie snellaadoplossing. De VOOC 4.0 is volledig geüpgraded en zal beschikbaar zijn in de OPPO K5.
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel