Oppo presenteert nieuwe Oppo Reno 2, 2Z en 2F

Oppo heeft nieuwe smartphones aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Oppo Reno 2-serie, welke bestaat uit drie modellen. De high-end Reno 2 heeft een quad-camera meegekregen.

Oppo Reno 2-serie aangekondigd

In India heeft Oppo haar nieuwe lichting smartphones gepresenteerd. Het bedrijf zal dus later met een Europese lancering komen, zo is de verwachting. Ondanks dat krijgen we alles al te weten over de nieuwe toestellen. Het meest uitgebreide model is de Oppo Reno 2, voorzien van de bekende schuine camera-slider aan de bovenkant van het toestel. Hierin is de 16MP front-camera geplaatst.

Oppo Reno 2

Andere specificaties hebben we hieronder op een rij gezet;

  • 6,5 inch AMOLED-beeldscherm Full-HD+ resolutie
  • Snapdragon 730 processor
  • 8GB RAM / 256GB (uitbreidbare) opslagruimte
  • Triple-camera: 48MP (f/1.7) met PDAF en OIS + 13MP (f/2.3) met PDAF + 8MP ultra-wide (f/2.2) + 2MP (f/2.4) macro-lens – dual-led-flitser en 4K filmen
  • Optische vingerafdrukscanner in scherm, Bluetooth 5.0, WiFi, USB-C, 3,5 mm aansluiting
  • 4000 mAh accu

In de geruchten werd gesproken over 20x zoom. Het lijkt erop dat dit softwarematig gerealiseerd gaat worden. Ook belooft een speciale nachtmodus de beste nachtfoto’s te maken.

Oppo Reno 2Z

Reno 2Z en Reno 2F

Twee andere modellen die zijn gepresenteerd zijn de Reno 2Z en de Reno 2F. De 2Z heeft een 6,53 inch AMOLED-beeldscherm en een kleine pop-up camera bovenop. De vingerafdrukscanner zit in het scherm, er is een MediaTek Helio P90 processor, 8GB RAM en 256GB opslagruimte beschikbaar. De camera is een quad-camera met 48MP (f/1.7) lens, 8MP ultra-wide lens (f/2.2), 2MP black-white sensor en 2 megapixel dieptesensor. Ook bij dit toestel is er een accucapaciteit van 4000 mAh. Het goedkoopste model is de Oppo Reno 2F, geleverd met een Helio P70 processor. Voor de rest zijn de specificaties gelijk aan die van de Reno 2Z.

Oppo Reno 2F

Verkrijgbaarheid

Oppo levert de Reno 2 in India vanaf 20 september. De prijs van het toestel komt zonder belastingen en heffingen uit op omgerekend zo’n 465 euro. De Reno 2Z krijgt een prijskaartje van omgerekend 377 euro. Over de Reno 2F weten we alleen dat deze in november in India verschijnt. De prijs is nog niet bekend. Wanneer we de Europese release krijgen is nog niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel