Oppo teast nieuwe Reno 2-serie met video’s: ook specs gelekt

Oppo komt binnenkort met de nieuwe Reno 2-serie. De fabrikant heeft nu verschillende video-teasers online gezet, en komen we dankzij een keuringsinstantie de specificaties te weten.

Oppo Reno 2 teasers

Eind augustus komt Oppo met de introductie van de nieuwe Reno 2-serie. Het lijkt erop dat dit een aankondiging is voor India, maar dat er later nog een Europese lancering aan zit te komen. In afwachting daarvan heeft Oppo verschillende teasers gedeeld om je vast warm te maken voor de nieuwe smartphone.

In de video-teasers zien we natuurlijk de quad-camera met 20x zoom; maar ook worden verschillende andere aspecten van de camera behandeld. Zo zal de smartphone beschikken over een Ultra Dark Mode voor foto’s en/of video’s in donkere omgevingen, maar ook de Ultra Steady Movie waarbij de kwaliteit van video’s omhoog wordt getild. De video’s vind je hieronder.

TENAA

Keuringsinstantie TENAA heeft ook enkele details van de nieuwe Oppo Reno 2 gedeeld. De telefoon krijgt een 6,5 inch AMOLED beeldscherm (2400 x 1080 pixels), maximaal 8GB aan RAM-geheugen en een opslagruimte van 128-256GB. Dit geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart.

Oppo Reno 2

De Oppo Reno 2 krijgt een Snapdragon 730 octa-core processor, 3915 mAh accu en hij komt in het zwart, roze en groen op de markt. De quad-camera krijgt vier lenzen met 48MP, 13MP, 8MP en 2MP. Vanuit de doos draait de Reno 2 op Android 9 Pie. De afmetingen zijn 160 x 74,3 x 9,5 millimeter en een gewicht van 189 gram.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel