Oppo brengt Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona Editie uit in Nederland

Daar is hij dan; de vorige week gepresenteerde FC Barcelona-editie van de Oppo Reno 10X Zoom. De stijlvolle smartphone is vanaf vandaag, in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona in Nederland

Het Chinese Oppo presenteerde vorige week haar nieuwste smartphone-variant; en wel in de stijl van FC Barcelona. Niet heel gek dus dat de fabrikant hiervoor de Spaanse stad Barcelona opzocht. DroidApp mocht aanwezig zijn bij de lancering van deze stijlvolle smartphone. Om precies te zijn gaat het om de Oppo Reno 10X Zoom – FC Barcelona Editie. Deze is geheel vormgegeven in de stijlvolle kleuren van de voetbalclub.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona

In onze uitgebreide foto-preview van het toestel bespreken we de smartphone al uitgebreid. Het toestel werd aangekondigd om de verlenging van de samenwerking tussen Oppo en FC Barcelona te vieren. De specificaties van de telefoon zijn verder gelijk; dit betekent een geavanceerde triple-camera met 48MP sensor, 13 megapixel telelens en 8 megapixel groothoek-camera en 10x zoom. Daarbij is er de strakke camera-slider aan de bovenkant van de smartphone. Deze wordt ook wel de haaienvin genoemd.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona

De FC-Barcelona editie is niet alleen te herkennen aan het schitterende ontwerp, ook aan enkele exclusieve dingen. Zo is de software aangepast met passende icoontjes, graphics en unieke beltonen. Vanaf vandaag is het toestel in Nederland verkrijgbaar bij MediaMarkt. Je kunt hiervoor naar de winkels in Rotterdam Centrum, Den Haag en Amsterdam Arena. Ook kun je het toestel online kopen. Houd er rekening mee dat het een limited edition is. De prijs bedraagt 899 euro en voor die prijs krijg je niet alleen een sportieve, maar ook een high-end smartphone mee naar huis.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel