Oppo Reno 10X Zoom – FC Barcelona edition: een foto-impressie

Het Chinese Oppo heeft gisteren de verlenging van de samenwerking gevierd. DroidApp heeft de FC Barcelona editie van de Oppo Reno 10X Zoom vastgelegd.

Oppo Reno 10X Zoom – FC Barcelona edition

Gisteren presenteerde Oppo in Camp Nou haar nieuwe smartphone; de Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona edition. Hierover kon je gisteren al alles lezen, samen met de specificaties en informatie. In het stadion van de Spaanse voetbalclub hebben we de nieuwe smartphone uitgebreid mogen bekijken en proberen.

Wat direct opvalt is dat de smartphone een erg mooi design mee heeft gekregen. We zien de clubkleuren van de club, samen met twee versies van het logo van FC Barcelona. Dit zorgt voor een extra premium uitstraling.

De Oppo Reno 10X Zoom in FC Barcelona kleuren heeft een vrij gladde behuizing. De camera’s liggen onder deze behuizing zodat de lenzen beschermd zijn. In de fotoserie van het toestel krijg je een uitgebreide blik op de nieuwe smartphone.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona

Oppo brengt de FC Barcelona editie van deze Reno 10X Zoom ook uit in Nederland. Hij is vanaf 26 juli verkrijgbaar, voor een prijs van 899 euro. Het meest bijzondere is verder de aanwezigheid van exclusieve content op het toestel zelf, uiteraard geheel in stijl van FC Barcelona.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel