Oppo presenteert FC Barcelona-editie van Oppo Reno 10X Zoom

Oppo en FC Barcelona verlengen hun samenwerking, en dat wordt gevierd met een nieuwe smartphone. In Barcelona heeft Oppo zojuist haar nieuwe Oppo Reno 10X Zoom – FC Barcelona Edition. Het toestel komt ook naar Nederland.

Oppo en FC Barcelona

Het Chinese Oppo heeft in het stadion van FC Barcelona, Camp Nou, de verlenging van de samenwerking gevierd. Dit is een verlenging van drie jaar, de huidige samenwerking was voor vier jaar. Dit deed de smartphonefabrikant met de introductie van de Oppo Reno 10X Zoom – FC Barcelona Edition. Oppo zal terugkomen op verschillende dingen in het stadion. Denk aan de wegwijzering in het stadion en de trainingskampen.

Oppo en FC Barcelona passen goed bij elkaar, zo melden de twee partners; het heeft als doel passie, creativiteit, innovatie en perfectie met elkaar te delen, zo stelt Derek Sun, Global Marketing Director bij Oppo. Camp Nou in Barcelona wordt ook het eerste stadion in Europa, waar 5G-verslaggeving mogelijk wordt gemaakt.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona

Oppo Reno 10X Zoom

De Oppo Reno 10X Zoom werd eerder uitgebracht, maar komt nu in een speciaal jasje op de markt, ook naar Nederland. Het is de FC Barcelona Edition. Dit is een speciale in gelimiteerde oplage gebrachte smartphone met de elementen uit het verleden, het heden en de toekomst van de voetbalclub.

Dat zien we ook terug aan de vormgeving van de smartphone. De behuizing is samengesteld uit twee overlappende Barcá-logo’s, samen met een uniek gradiënt kleureffect; uiteraard in de clubkleuren. De Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona Edition is verder voorzien van aangepaste software. Denk hierbij een exclusieve voetbalgraphics, pictogrammen en toolkits. Met de unieke beltonen wordt het stadiongeluid van FC Barcelona tot leven gebracht.

Uiteraard biedt het toestel ook de vele andere mogelijkheden die we kennen van de Oppo Reno 10X Zoom. Met de speciale nachtmodus maak je ook in de avonduren de mooiste foto’s en kun je dankzij de 10x zoom direct inzoomen op je onderwerp, zonder een stap te hoeven verzetten. Verder is er een 6,6 inch Full-HD+ AMOLED beeldscherm, in-display vingerafdrukscanner, 8GB RAM, razendsnelle Snapdragon 855 octa-core processor en 4065 mAh accu.

Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona

Release

Oppo brengt de FC Barcelona Edition van de Oppo Reno 10X Zoom ook naar Nederland. Daarnaast verschijnt hij in Frankrijk, Rusland en Spanje. Het toestel zal in beperkte oplage vanaf 26 juli beschikbaar zijn. De prijs van de smartphone komt uit op €899,00.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel