Oppo Reno 2 komt eraan; krijgt quad-camera met 20x zoom

Oppo heeft een teaser naar buiten gebracht voor de aankondiging van de Oppo Reno 2. De fabrikant voorziet de Oppo Reno 2-serie van een quad-camera met 20x zoom.

Oppo Reno 2

Het Chinese Oppo timmert flink aan de weg en heeft al een portfolio opgebouwd met mooie, degelijke toestellen. Eind deze maand zal de fabrikant een nieuwe smartphone presenteren, welke luistert naar de naam Oppo Reno 2. In de teaser spreekt het merk over de Reno 2 Series, wat doet vermoeden dat we meer toestellen in deze lichting kunnen verwachten. De huidige Reno serie bestaat uit een standaard model en een 10X zoom model.

Oppo Reno 2

Oppo wil verder gaan met het bieden van mogelijkheden voor de camera. Waarschijnlijk komt er naast het standaard model van de Reno 2, een Reno 2 20x Zoom en zal deze over een quad-camera beschikken met de mogelijkheid om 20x te zoomen. Het is niet bekend hoeveel keer je optisch kunt zoomen, zonder kwaliteitsverlies. Volgens de geruchten bestaat de quad-camera uit een 48MP camera, met 13MP telephoto-lens, 8MP groothoeklens en 2 megapixel dieptesensor.

Bij de huidige 10x Zoom-editie van de Reno is er 6x optische zoom, 10x hybrid zoom en 60x digitale zoom. Onze verwachting is dat de 20x zoom gaat over het hybride zoom-bereik. Hiermee kun je nog steeds acceptabele foto’s maken.

Op de foto zien we dat er nog steeds vastgehouden wordt aan de stijlvolle schuine camera-slider. Voor de Oppo Reno 2 wordt verder gesproken over een 6,55 inch AMOLED-scherm met 20:9 beeldverhouding en in-display vingerafdrukscanner. Tevens zou er een Snapdragon 730 processor zijn met 8GB RAM en 256GB opslagruimte en 4000 mAh accu.

Oppo Reno 2Z en 2F

Er gaan ook berichten rond over de Oppo Reno 2Z met een 6,53 inch AMOLED Full-HD+ beeldscherm met in-display vingerafdrukscanner, Helio P90 processor, 8GB RAM en 256GB opslagruimte. Ook dit toestel zou een 4000 mAh accu krijgen, een quad-camera (48MP + 8MP wide-angle + 2MP + 2MP met diepte) en een 16MP front-camera.

Dan is er nog de Oppo Reno 2F waar niet heel veel meer bekend over is. Wel zou Oppo ook dit toestel voorzien van een quad-camera.

De aankondiging zal zich als eerst richten op India, waar de presentatie op 28 augustus is. Voor andere landen is nog niets bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel