Oppo teast nieuwe stijlvolle smartphone: de Oppo Reno 3 Pro 5G

De dunste dual-mode 5G-telefoon in dit prijssegment, zo omschrijft Oppo de voor de rest nog onbekende Oppo Reno 3 Pro 5G. Het toestel wordt nu alvast in een teaser gedeeld door de fabrikant.

Oppo Reno 3 Pro 5G teaser

Het Chinese Oppo heeft een nieuwe smartphone afgebeeld in een teaser. De fabrikant geeft daarbij ook alvast de naam vrij; Oppo Reno 3 Pro 5G. In China zal het toestel al volgende maand gepresenteerd worden, samen met de rest van de Reno 3-serie. Opvallend, want de Reno 2-serie is zo oud nog niet.

Volgens Oppo kent de nieuwe Reno 3 Pro 5G een dikte van slechts 7,7 millimeter. Hiermee is het toestel volgens het bedrijf de dunste dual-mode 5G-smartphone in zijn prijsklasse. We zien een erg stijlvol toestel met afgeronde hoeken en dunne schermranden. Als we afgaan op de berichten uit de geruchtenmolen, dan krijgt de telefoon een 6,5 inch Full-HD+ AMOLED scherm met een verversingssnelheid van 90Hz. Bovendien zou de smartphone beschikken over een punch-hole met een 32 megapixel camera.

Oppo Reno 3 Pro 5G teaser

De geruchten gaan ook al over de camera aan de achterkant. Deze zou bestaan uit een quad-camera opstelling. Voorzien van een 60 megapixel hoofdcamera, 8MP telecamera met 5x hybrid zoom, 13 megapixel groothoeklens en 2 megapixel dieptesensor. Verder wordt gesproken over een Snapdragon 735, 8GB RAM en 128/256GB opslagruimte. De Oppo Reno 3 Pro 5G zou verder uitgerust worden met een 4500 mAh accu.

Het is de verwachting dat dit toestel ook in Europa zijn debuut zal maken. Wanneer en waar dit gebeurt is niet bekend. Met het Mobile World Congress in aantocht, lijkt het voor de hand te liggen dat we daar eind februari de smartphone zien.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel