Outlook 1.2.30 maakt mails lezen makkelijker

Microsoft heeft voor haar mailclient Outlook een update uitgebracht in de Play Store. Met deze update wordt het lezen van je mail nog makkelijker.

Outlook 1.2.30

Microsoft Outlook is al geruime tijd beschikbaar voor Android en Microsoft timmert hard aan de weg met haar mail-app. In de recent uitgebrachte update voor Outlook heeft de softwaregigant een nuttige functie toegevoegd. Zo kun je nu tussen email berichten swipen zonder dat je terug hoeft te keren naar je berichtenlijst.Microsoft OutlookDaarnaast wil Microsoft graag weten hoe zij de applicatie verder kunnen verbeteren. Speciaal hiervoor is een extra menu gemaakt in het instellingenscherm. Via “UserVoice” kunnen gebruikers suggesties doorgeven aan het ontwikkel team. De ingestuurde suggesties worden vervolgens geëvalueerd en misschien zelfs een nieuwe functionaliteit.

De update voor de Outlook mail-app wordt automatisch aangeboden via de Google Play Store. Heb je Outlook nog niet op je device maar wil je deze wel graag een keer proberen, dan kan dat via de button onder dit bericht.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel